středa 4. března 2009

VZORNÁ LÉKAŘSKÁ PÉČE

VAŠE PODĚKOVÁNÍ

V nedávné době jsem byl po předběžném vyšetření přijat na chirurgické oddělení Oblastní nemocnice Příbram pro aterosklerozu končetinových tepen. Léčení bylo prováděno v Angiocentru Příbram a ve Fakultní nemocnici v Praze na Karlově náměstí.

Chtěl bych touto cestou vyjádřit vděk a poděkování za vynikající lékařskou péči, prováděnou na vysoké odborné úrovni a za příkladný přístup ošetřujícího zdravotního personálu. Byl jsem mile překvapen a velice si vážím pomoci pacientům. V ošetřující personál jsem měl bezmeznou důvěru. Na jednotlivých pracovištích jsem se vždy setkával jen s vysokou úrovní odborné lékařské péče a vynikajícím přístupem.

Za velmi úspěšné vyléčení bych chtěl poděkovat především těmto lidem z příbramské nemocnice: vedoucímu lékaři Jaroslavu Klimentovi, který léčení organizoval, lékařce Kateřině Stehlíkové a staniční sestře Marii Strnadové. Z Angiocentra Příbram děkuji vedoucímu lékaři Petru Vařejkovi, Janu Pozodovi a zvláště Samuelu Kellerovi za vynikající provedení angioplastiky a angiografie a projednání mého přijetí ve Fakultní nemocnici v Praze. Dále pak zdravotním sestrám Janě Skalníkové, Radce Řezaninové a laborantce Janě Hříbalové.

To, že Angiocentrum Příbram bylo zřízeno v areálu Oblastní nemocnice Příbram a navíc ve velmi dobrém obsazení, má veliký význam pro celou širokou veřejnost. Z Fakultní nemocnice v Praze na Karlově náměstí děkuji lékaři Tomáši Grusovi za vynikající provedení operace, a také ostatnímu personálu.

Závěrem bych chtěl zdůraznit, že taková lékařská péče na vysoké odborné úrovni je opravdu příkladná. V Oblastní nemocnici Příbram dochází i na jiných úsecích k podstatnému zlepšování zdravotní péče.



Josef Jaroš, Příbram

Žádné komentáře:

Okomentovat